Fa quatre anys vam constituir la Taula del Llobregat (TL), en la que particpem i establim sinergies com  Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT). Des de l’equip dinamitzador de la TL, volem posar en marxa un projecte de reconeixement de les organitzacions que d’una o una altra forma, ens esforçem per cuidar i millorar, des de mirades diverses, el riu que ens dóna vida i permet el desenvolupament a tota la conca.

Vivim un temps en què considerem essencial la coordinació de les lluites al territori. Nosaltres estem a favor de la unió de nostra conca del Llobregat. Del Berguedà al Baix Llobregat, impulsem una nova gestió de l’aigua que tingui en compte els interessos comuns presents i futurs.: https://taulallobregat.org/

El vuit d’octubre proper farem una nova trobada d’entitats, associacions i persones lligades al riu Llobregat . Volem que serveixi per convertir la nostra interdependència en un eina potent per les nostres necessitats, de les nostres lluites.Des de Terrassa sortirem en autocar a les 8.45 hores des de l’estació d’autobusos de Terrassa. (Carretera de Montcada, 2), us preguem que feu la inscripció abans de l’1 d’octubre per preparar millor tant el transport com la jornada. Trobareu més detalls a la pagina web i al ful d’inscripció (també podeu fer servir el codi QR)  Veure CARTELL: AQUÍ

Per a qualsevol dubte o qüestió sobre el tema, us podeu adreçar a info@oat.cat o als telèfons de sota.Ens veiem el dia 8,  Moltes gràcies!    Per  l’equip dinamitzador de la TAULA DEL LLOBREGAT,

   Paco Rodríguez, de l’OAT -Terrassa- 600 60 34 07

  Jep Ribera, de Prou Sal  Sallent– 629 657 927