Index 9 Educació 9 Materials Educatius

EDUCACIÓ

Material Educatiu

Material pedagògic sobre l’aigua adreçat a les escoles del municipi, funcionarà com a sistema de prèstec de 15 dies. Més informació:
https://www.terrassa.cat/recursos-educatius

Veure el dossier de prensa en RODA DE PREMSA INFO AQUÍ

La maleta de l’Aigua de les biblioteques

A càrrec de : Xarxa de Biblioteques de Terrassa i l’OAT.

Inauguració del recurs pedagògic que l’OAT, i la seva Taula d’educació, creat per difondre la Nova Cultura de l’aigua per les biblioteques: La Maleta de l’aigua.

💼💧Aquesta ve acompanyada d’una exposició, també itinerant: “Té gènere l’aigua?” que posa en valor el rol de la dona envers l’aigua i de difusió de la història de l’aigua a Terrassa i del procés de municipalització.

💫Ens van acompanyar diverses persones, entre elles, la directora de la Bd3, biblioteca especialitzada en temes d’aigua, les Dones d’Aigua (activistes i components del Plenari de l’OAT) i la regidora d’educació, Teresa Ciurana, gràcies a tothom per la vostra assistència. 😁💦

Fotos de l’esdeveniment

Foto Joc de l’Aigua

Més informació sobre l’activitat al web de Xarxa de Biblioteques

Article de l’esdeveniment

Fanzines

Feta sota la coordinació d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) i de forma col·laborativa entre diferents actors -TAIGUA, OAT i l’Ajuntament de Terrassa- i finançada per la Diputació de Barcelona i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

L’exposició està formada per deu plafons per tal de fer sensibilització mediambiental, en concret pel que fa a la situació del dret humà a l’aigua i el sanejament a nivell mundial, l’ODS 6,  l’aigua a Terrassa, l’OAT i els ecofeminismes i la gestió de l’aigua a Catalunya. 

L’exposició restarà en mans de l’Ajuntament de Terrassa, per tal que pugui ser exposada sempre que es cregui oportú.

Més informació a info@oat.cat