Data: Dissabte, 25 de febrer de 2023
馃晻 Hora: de 10 a 13:30 h
馃搷Lloc : Raval de Montserrat, 35, Terrassa

L鈥橭bservatori de l鈥橝igua de Terrassa (OAT) celebra aquest dissabte el seu quart aniversari amb vosaltresamb la nostra carpa al carrer per tal de fer difusi贸 del nostre projecte i compartir experi猫ncies sobre l’aigua p煤blica, que 茅s tan important. Ho farem a partir de les 10 a 13:30 hores al Raval de Montserrat.

 

Terrassa va municipalitzar l鈥檃igua el desembre de 2018 i, de forma paral路lela, es va consensuar la creaci贸 d鈥檜n organisme aut貌nom per la participaci贸 municipal, l鈥橭bservatori de l鈥橝igua (OAT), per implicar la ciutadania en la gesti贸 p煤blica de l鈥檃igua pel que fa a la definici贸 de pol铆tiques i presa de decisions. Ara complim quatre anys i el nostre desig 茅s augmentar la participaci贸 i que ens coneixeu com a un 貌rgan de participaci贸 ciutadana, impulsor del treball en xarxa, del coneixement i de la coproducci贸 de pol铆tiques p煤bliques al voltant de l鈥檃igua.

Som conscients que la ciutadania hi juga un paper cabdal i, per aix貌, us convidem aquest dissabte, dia 25 de febrer, de 10 a 13.30 h, a l鈥檃cte que celebrarem al Raval de Montserrat, on explicarem el que fem, com ho fem i de quina manera es pot participar amb l鈥橭AT. Aquest dissabte tamb茅 us informarem del nostre projecte educatiu estrella que ja roda tamb茅 per les biblioteques i escoles de fora de la ciutat: 芦La maleta de l鈥檃igua鈥, participar en el Joc de l鈥橝igua i compartir amb la ciutadania tota aquella informaci贸 del vostre inter猫s al voltant de la gesti贸 p煤blica de l鈥檃igua a Terrassa.

Apropat aquest dissabte al Raval de Montserrat鈥 No hi faltis, t鈥檈sperem!