El grup de Dret Humà a l’Aigua i Justícia Social (DHAiJS) de l’OAT, juntament amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), van organitzar el passat divendres 30/9 al centre cívic President Macià de Terrassa el Segon taller pràctic sobre com emplenar la sol·licitud i presentar la documentació per a la instal·lació de comptadors provisionals d’emergència social per a persones o unitats de convivència en situació de Risc d’Exclusió Residencial.

Al taller hi van participar 30 persones i va comptar amb la col·laboració d’una intèrpret del castellà a l’àrab per facilitar la comunicació entre les persones assistents. A la trobada es va considerar necessari reforçar els vincles i treballar plegades en el seguiment dels casos.

També el Grup de DHAiJS ha participat en una formació a Salt (Girona) sobre “La gestió de l’Aigua a Girona: Drets socials i nous models de governança”, concretament a la xerrada del dia 5 d’octubre anomenada “Dret Humà a l’aigua i al sanejament: Noves propostes per a garantir l’accés a l’aigua”, organitzat per Aigua és vida, Enginyers Sense Fronteres (ESF) i Càtedra UNESCO del Desenvolupament Humà Sostenible de la Universitat de Girona. La coordinadora del Grup de DHAiJS, Dolors Frigola i altres representants del grup, han participat juntament amb ells. Més informació aquí.