Us volem convidar a participar en la presentació de l’Estudi Innovant en el govern del servei urbà de l’aigua de l’Edurne Bagué, doctora en Antropologia Social, Especialitat en aigua, societat i cultura. Aquesta és la primera presentació de resultats de les accions formatives dels Espais d’Aprenentatge que està organitzant l’OAT.

La presentació serà online el dijous dia 18 de març a les 18h, reserva’t la data i participa!! Inscripcions aquí

 
En els darrers anys els serveis públics estan en el punt de mira. Part dels aspectes que estan en revisió i transformació són els processos de presa de decisions i les relacions entre els diferents àmbits i actors que hi estan relacionats. Aquestes experiències es desenvolupen, en molts casos sota el paraigua de la remunicipalització. Un dels sectors més dinàmics en el que s’estan donant els debats més profunds és el servei urbà d’aigua. El cas de Terrassa n’és un dels casos paradigmàtics amb projecció internacional.
Després de gairebé dos anys de funcionament, l’OAT va creure en la necessitat de realitzar un estudi que servís per fer la foto fixa del moment. Un exercici per poder fer un balanç de la feina feta i també veure cap a on continuar.

Aquesta tasca s’ha dut a terme en dues parts. La primera, l’elaboració d’un informe del qual en van sortir alguns elements que convenia treballar. I la segona, van ser unes accions formatives que es proposaven aprofundir en aspectes sorgits en els resultats de l’informe. Aquestes accions formatives es proposaven definir en mesures i metodologies concretes que permetessin avançar en la consolidació i la superació de les dificultats existents.