Com a acte de clausura de les II Jornades d’Economia Feminista de Terrassa, i dins la programació d’activitats d’aquest mes de març en motiu del dia Internacional de la dona, el grup de Dones d’Aigua (membres del Plenari de la OAT) organitzen el proper 16 de març a les 18’30 hores, el passi del documental Aigua térbola, el negoci d’Agbar a Mèxic al Cinema Catalunya.

L’acte és gratuït però cal inscripció prèvia aquí.  Aforament limitat (50 % per mesures de prevenció de la COVID_19).

Per què el títol d’Aigua tèrbola? Quin paper juga Agbar a Mèxic? són compatibles els seus negocis amb l’aigua i el respecte pels drets humans? Com es connecten les lluites del Sud global amb les de Catalunya per una gestió pública, transparent i participada d’un bé comú com és l’aigua?

Després de la projecció del documental (durada 40 minuts), es durà a terme un debat que comptarà amb la presència del director, Victor Yustres, i estarà dinamitzat per Dones d’Aigua i Enginyeria Sense Fronteres.