L’OAT us convida al 1r Taller pràctic d’ajuts socials a la factura de l’aigua.

Degut a les demandes que estem rebent d’algunes associacions veïnals, l’OAT té interès en donar a conèixer als diferents districtes de la ciutat com accedir als ajuts socials a la factura de l’aigua.
Ens van demanar fer un taller pels barris i ens va semblar oportú ampliar-lo als districtes. El primer serà al Districte 6, fruit de les demandes de les AAVV que ens han contactat, i , progressivament, s’anirien realitzant a la resta de la ciutat.

Aquest 1r taller es farà al Centre Cívic President Macià el dimarts dia 2 de juliol a les 18:30h. Aquest dia, també aprofitarem per facilitar tríptics informatius a les persones assistents.

 

Més informació sobre els Ajuts socials de l’Aigua:

Amb l’entrada en vigor del nou sistema tarifari (gener 2024), Taigua també ha introduït un canvi important en l’accés als ajuts socials de l’aigua que trobareu ben detallats al tríptic que adjuntem.

Un dels aspectes més destacables és la unificació de criteris per accedir als dos tipus d’ajuts: el Cànon social que aplica l’ACA (Agència Catalana de l’aigua), i la Tarifa social que aplica l’Ajuntament de Terrassa.

El més destacable és que aquesta unificació permet l’ampliació dels ajuts a diversos col·lectius de persones i unitats familiars de la nostra ciutat que podran veure bonificat l’import de la seva factura a través de l’accés a les dues bonificacions i que, en alguns casos, pot arribar al 50% de l’import total.

Aquest ha estat un pas important fruit del treball de coproducció entre L’Ajuntament de Terrassa, Taigua i OAT, que ha estat impulsat pel grup DHA i JS de l’OAT.