Entre els dies 3 i 9 de juny tindrà lloc la celebració de la 33ª setmana del Medi Ambient a Terrassa. Els reptes per afrontar el canvi climàtic centren una aquesta nova edició amb el lema “Regeneració”, que té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar el nostre entorn.Terrassa s’adhereix així, a la idea central del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el dia 5 de juny, que gira entorn la restauració de la terra, la resiliència a la sequera i la desertificació.

Es finalitzarà, com és habitual, amb la Festa del Medi Ambient, un acte multitudinari i familiar que se celebra al Parc de Vallparadís el 9 de juny de 10 a 13 hores, on es concentraran activitats de caràcter familiar i infantil. L’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT) estarà present amb la seva carpa on farem el “Joc de l’Aigua” i on lliurarem els premis del tercer concurs de relats curts sobre l’aigua de l’OAT i del primer concurs de fotografia de l’OAT.

Més informació AQUÍ

Programa AQUÍ