💦💦💦🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
CELEBREM 5 ANYS DE VIDA!

Us convidem a l’acte de commemoració dels cinc anys de l’Observatori de l’Aigua de Terrassa i també a la presentació per part d’@aeopas_progrifo (AEOPAS – Asociación Española de Operadores Públicos de Abastecimiento y Saneamiento) del “Manual para el diseño e implementación de Observatorios Ciudadanos del Agua”.

👍🏾💦 Volem compartir amb vosaltres la nostra experiència participativa com a observatori ciutadà en temes d’aigua i presentar amb els companys d’AEOPAS el Manual que han elaborat per ajudar a la creació de més espais participatius.

🕚⌛ QUAN?? L’acte tindrà lloc el proper dimarts, 20 de febrer, a les 11h., de forma presencial, a la sala d’actes de la Masia Freixa, ubicada a la Plaça de Josep Freixa i Argemí, 11, 08224 de Terrassa.

👩‍💻 PROGRAMA:

➡️11:00h. – 11:05h. Introducció i benvinguda. Patricia Reche Martínez, Regidora del Cicle de l’Aigua.
➡️11:05h. – 11:15h. Presentació de l’OAT. Sonia Giménez Guzmán, Presidenta de l’Observatori de l’Aigua de Terrassa.
➡️11:15h. – 11:25h. Presentació del “Manual para el diseño e implementación de Observatorios Ciudadanos del Agua” d’AEOPAS (Asociación Española de Operadores Públicos de Abastecimiento y Saneamiento).
➡️ 11:25h. – 11:35h. Intervenció de Lluís Basteiro, President de l’AMAP (Associació de Municipis i entitats per l’Aigua Pública).
➡️11:35h. – 11:45h. Intervenció de Pedro Arrojo, Relator de l’ONU per a la defensa del Dret Humà a l’Aigua.
➡️11:45h – 11:50h. Agraïments i Comiat.

Us hi esperem!