El dissabte dia 3/02/24 la coordinadora del grup DHA de l’OAT, Dolors Frigola Comas va participar al taller formatiu que es va realitzar al Casal Saltenc Independentista sobre el Dret humà a l’aigua.
El taller també va comptar amb la participació d’Edurne Bagué (Càtedra UNESCO Desenvolupament Humà Sostenible UdG i Coordinadora Comunanitat Güell) i l’Enric Riera (Assessor Energètic i Responsable del Servei del PAE de Càritas Blanes).
Al taller la Coordinadora del grup DHA de l’OAT va exposar el treball que està desenvolupant el grup des de la seva creació, amb l’objectiu de “garantir aquest dret a la ciutat de Terrassa”, basat en el treball de coproducció amb l’ajuntament i Taigua. A la seva exposició va destacar de forma especial el procés de treball per a la consecució del protocol: Instrucció de comptadors provisionals d’emergència social que es va aprovar al març de 2022.
Dins de l’exposició es va valorar i donar a conèixer les dades actualitzades a 31/12/23 sobre el nombre de comptadors sol·licitats, aprovats, instal·lats i denegats que podeu consultar al document: El dret humà a l’aigua. L’Observatori de l’Aigua de Terrassa com a garant d’aquest dret.

Més informació