L’OAT us convida a participar a les activitats programades per a la 32 Setmana del Medi Ambient, que se celebrarà del 5 a l’11 de juny.  El seu lema és “Salut i Microplàtics”. L’objectiu d’enguany és sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de reduir els residus que produïm, dels quals, segons Nacions Unides, globalment només es recicla el 9%, ja que la resta acaba en abocadors i contaminant el medi ambient, on acaben sent microplàstics -partícules de menys de 5 mil·límetres- que contaminen les aigües i l’aire.

L’OAT no faltarà en aquesta 32 edició i hi participa amb la Festa del Medi Ambient, que és la més popular i familiar.  Enguany se celebrarà el diumenge, dia 11 de juny, a partir de les 10 del matí, al Parc de Vallparadís, a la zona del torrent de les Bruixes. La festa comptarà amb tallers de reutilització de samarretes, de fabricació de joguines i jocs amb cartó reciclat, jocs gegants, un espectacle infantil, l’acte de lliurament dels premis escolars de relats curts sobre l’aigua, organitzat per l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT) amb la col·laboració de Taigua, i la fira Activa’t pel Medi Ambient, organitzada per l’Adenc.

Més informació al Programa de la 32ª Setmana del Medi Ambient