💦💦💦 L’OAT està preparant els últims detalls per gaudir d’una profitosa jornada de ponències i treball comú sobre l’aigua pública.

US CONVIDEM a “PARLEM D’AIGUA” La primera jornada pública a Terrassa sobre el Dret Humà a l’Aigua.

👩🏻‍🏫 🧑🏻‍🏫A càrrec de:
– Gonzalo Marín – Red de Agua Pública
– Cristina Barberà – d’@esfcatalunya
– Dolors Frigola – @observatoriaiguaterrassa

⏲️ Dissabte, 12 de novembre de 9:30 h a 13:30 h.

📍Al Casal cívic Vapor Gran de Terrassa (Passeig del Vapor Gran, 39)

Entrada lliure 😄💦💦  Us hi esperem!!!

PROGRAMA:  ✍️ Ponències i debat.

Parlem d’Aigua – 1ªJornada pública a Terrassa sobre el Dret Humà a l’Aigua
Ponències:
1- Què és el Mínim Vital d’Aigua i quines propostes s’estan treballant?: Gonzalo Marín (Red de Agua Pública -RAP)
2- Cap a una Tarifació social garantista: Noves propostes per a la Tarifa Social de l’aigua: (Cristina Barberà d’Enginyeria Sense Fronteres – ESF)
3- Què està fent l’Observatori de l’Aigua per a l’aplicació del Dret humà a l’aigua a la nostra ciutat? (Grup DHAiJS – OAT)
4- Debat obert

 

“PARLEM DE L’AIGUA”  1a Jornada pública sobre el Dret humà a l’aigua

– 9:45-10h: Presentació de la Jornada: Beatriz Escribano, Presidenta de l’OAT

– 10-10:45h: Què és el Mínim Vital d’Aigua i quines propostes legislatives s’estan treballant arreu de l’Estat Espanyol. Gonzalo Marín de la RAP (Red de Agua Pública).

– 10:45-11h: Pausa cafè

– 11-11:45h: Noves propostes per a una tarifació social de l’aigua a Catalunya. Cristina Barberà d’ESF (Enginyeria Sense Fronteres)

– 11.45-12:30h: Què està fent l’Observatori de l’Aigua per garantir l’aplicació del Dret humà a l’aigua a la nostra ciutat? Dolors Frigola Comas (Grup de treball DHA–OAT)

– 12:30-13:30h Debat obert

Volem debatre i compartir amb vosaltres les nostres inquietuds sobre aquestes noves propostes i donar-vos a conèixer la tasca que estem desenvolupant com a OAT en relació al dret humà a l’aigua, un dels nostres reptes principals juntament amb el principi de transparència i de participació ciutadana.

L’aigua és un recurs natural limitat i un bé públic fonamental per a la vida i la salut. El dret humà a l’aigua és indispensable per a viure dignament i és condició prèvia per a la realització d’altres drets humans.