L’OAT us convida a participar a les activitats programades per a la 31 Setmana del Medi Ambient, que enguany se centra en els recursos hídrics i recupera la presencialitat amb la Festa de cloenda al Parc de Vallparadís el diument, dia 12 de juny.

L’Ajuntament ha triat els recursos hídrics com l’eix central de la programació per donar a conèixer la importància que tenen els rius, llacs, pous i aqüífers en els processos i funcions dels ecosistemes aquàtics i en la conservació i protecció de la biodiversitat animal i vegetal.

L’OAT hi participa amb l’organització de la Xerrada – Debat “Experiències de la gestió i de la reutilització d’Aigües del Prat” del 7 de juny a l’ESAIAAT- UPC. Més informació sobre la xerrada aquí

També en podreu trobar a la Festa de cloenda que se celebrarà des de les 11 h fins a les 14 h al Parc de Vallparadís, a la zona del torrent de les bruixes, on hi haurà, entre altres activitats, tallers de tastet d’aigua de l’OAT, de bicicletes d’energia solar, de bombolles gegants i, també, jocs de gran tamany, un espectacle infantil i l’acte de lliurament dels premis escolars de relats curts sobre l’aigua, organitzat per l’OAT, amb la col·laboració de Taigua que se celebrarà a les 12.30 h.

Veure el programa de la 31 Setmana del Medi Ambient