L’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT) participarà aquest diumenge, 15 de maig, a la Fira d’entitats del Districte 6. La vostra presència és cabdal i, per això, us convidem aquest diumenge, dia 15 de maig, de 10 a 14h, a visitar-nos i gaudir d’aquesta trobada conjunta d’entitats del districte 6, juntament amb “PoliciasXvalientes”.

Vine a participar en aquesta iniciativa solidària, gaudir de les exhibicions i conèixer les entitats participants del D6. L’acte tindrà lloc a la Plaça 1 de maig. Allà hi serem i us explicarem el que fem, com ho fem i de quina manera es pot participar amb l’OAT. Podràs veure el nostre projecte educatiu estrella: «La maleta de l’aigua”, participar en el Joc de l’Aigua, tastant diferents aigüest i informarte sobre les ajudes socials a les que pots accedir.  T’hi esperem!!!

🔥FIRA ENTITATS DISTRICTE 6
Vine a conèixer tot el que es fa al districte!
👮‍♀️ i POSA’T AL SEU CAP
Iniciativa solidaria de Policias x valientes amb Marshan Barber per col•laborar al la investigació del cancer infantil
🎯 DIUMENGE 15 MAIG
📍 Plaça 1 de maig – St Pere Nord

⏲️ 10h a 14h

Paradetes informatives, actuacions musicals, màgia, tallers I MOLT MES!