Avui, 22 de març, és el dia mundial de l’aigua ⛲. Un any més L’OAT es suma a la celebració, que enguany reivindica la importància de les aigües subterrànies i el seu difícil accés per a milers de persones al món.

Vídeo de l’OAT pel dia Mundial de l’Aigua 2022. #Diamundialdelaigua #Aiguainvisible #aigua #ObservatoriAiguaTerrassa #mediambient #Terrassa

Instagram

📍 Si vols veure més vídeos de l’OAT sobre el Dia mundial de l’Aigua aquí  i al nostre canal de Youtube.

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT) organitza, juntament amb Les dones d’aigua, el cinefòrum del Documental “La mujer y el agua” per a celebrar el dia Mundial de l’aigua.

🏫  Cinefòrum del documental “La mujer y el agua” . Dimarts, 22 de març de 2022 a les 18:30h al Cinema Catalunya de Terrassa. (Entrada gratuïta). Debat a càrrec de : Dones d’aigua i la directora del documental, Nocem Collado. Cartell esdeveniment
Us hi esperem!!!