Avui, 25 de febrer, s’ha presentat per primer cop una proposta ciutadana al ple de l’Ajuntament de Terrassa per part de l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT). Aquesta proposta consisteix en donar suport a la posada en marxa d’un conjunt de propostes estratègiques d’innovació al sector de l’aigua, com es el cas de la implantació digital a tota la ciutat de tele-comptadors del consum d’aigua i que es pugui aprofitar de les properes convocatòries dins del marc de finançament dels Fons Europeus Next Generation.

En Joseba Quevedo, coordinador del Grup de Projectes Europeus i Mediambient de l’OAT, i catedràtic de la UPC,  ha presentat la proposta ciutadana al Ple, la qual ha sigut aprovada per unanimitat de tots els grups polítics.

Més informació a https://www.oat.cat/comunicacio-comunicats/