Data: Dissabte, 19 de febrer de 2022
🕕 Hora: de 10 a 13:30 h
📍Lloc : Raval de Montserrat, 35, Terrassa

 

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT) celebra el seu tercer aniversari amb un acte al carrer i de difusió al Raval de Montserrat, el proper dissabte 19 de febrer de 10 a 13:30 hores.
Terrassa va municipalitzar l’aigua el desembre de 2018 i, de forma paral·lela, es va consensuar la creació d’un organisme autònom per la participació municipal, l’Observatori de l’Aigua (OAT), per implicar la ciutadania en la gestió pública de l’aigua pel que fa a la definició de polítiques i presa de decisions. Ara complim tres anys i el nostre desig és consolidar-nos com un òrgan de participació ciutadana, impulsor del treball en xarxa, del coneixement i de la coproducció de polítiques públiques al voltant de l’aigua.

Som conscients que la ciutadania hi juga un paper cabdal i, per això, us convidem aquest dissabte, dia 19 de febrer, de 10 a 13.30 h, a l’acte que celebrarem al Raval de Montserrat, on explicarem el que fem, com ho fem i de quina manera es pot participar amb l’OAT. Aquest dissabte també us informarem del nostre projecte educatiu estrella: «La maleta de l’aigua”, participar en el Joc de l’Aigua i compartir amb la ciutadania tota aquella informació del vostre interès al voltant de la gestió pública de l’aigua a Terrassa.

Apropat aquest dissabte al Raval de Montserrat… No hi faltis, t’esperem!