El proper dimecres 24 i dijous 25 de novembre del 2021 al Vapor Universitari de Terrassa se celebrarà el Congrés de la Gestió Pública del Servei d’Aigua.
Aquest Congrés serà un espai pensat i dirigit a personal tècnic, gestor, polític, acadèmic i entitats que treballin al o per al sector públic de l’aigua, i està organitzat conjuntament per l’Associació de Municipis per l’Aigua Pública (AMAP) i els ajuntaments de Barcelona i Terrassa, amb la col·laboració de l’Associació Catalana dels Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i el El Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC).

En aquest #CongrésAiguaPública💧  l’OAT hi participa com a ponent i moderador, entre d’altres, en aquest espai de trobada i debat.

💧🎤El Congrés pretén reivindicar la gestió pública de l’aigua i prendre consciència de les seves potencialitats, alhora que reforçar els llaços i sinergies entre administracions, institucions i altres actors del sector.

✍️Dia: 24-25 de novembre 2021
Hora: De 9.45h a 18.30h – Més informació i Inscripcions aquí