El passat divendres, 30 d’abril, el Ple municipal  de l’Ajuntament de Terrassa va aprovar el document que marca les línies estratègiques del servei d’abastament d’aigua amb el redactat final i que incorpora aportacions fetes per l’OAT.

L’estudi defineix el sistema de relacions entre l’Ajuntament i el seu operador Taigua, així com el règim de participació ciutadana a través de l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT). Aquest recull les línies d’actuació a seguir per dissenyar un pla d’inversions que, entre altres aspectes, contribueixi a modernitzar el servei, millorar el gust de l’aigua i fer més eficient la xarxa de distribució. També defineix la política tarifària per donar resposta a les polítiques socials i ambientals, com també prendre decisions sobre la futura seu de Taigua i sobre els recursos humans i tecnològics que caldria implementar.

El podeu consultar íntegrament al nostre web a Comunicació a “Altres publicacions de referència”

Més informació Nota de Premsa de l’Ajuntament