L’Observatori de l’Aigua de Terrassa està d’aniversari

 

Terrassa es va convertir el 10 de desembre de 2018 en una de les primeres ciutats de l’Estat a optar per una gestió municipal directa de l’aigua per oferir un servei públic de qualitat, eficient, transparent, participatiu i social a través de l’empresa Taigua. Un dels organismes creats va ser en nostre,l’OAT, que va celebrar la seva primera assemblea constitutiva el 20 de febrer de 2019. En aquests dos anys de treball, ha articulat la participació ciutadana en tot allò que afecta el servei d’abastament d’aigua municipal i treballa per una nova cultura de l’aigua, molt més responsable i sostenible perquè, a més és un bé natural a protegir i un dret humà per garantir a tothom.

Volem agrair a totes les persones que ho van fer possible i els que hi col·laboren en el dia a dia per dur a terme el nostre projecte per tot l’esforç realitzat. Malgrat les circumstàncies adverses de la COVID-19, l’OAT ha estat molt actiu i productiu. Les dinàmiques dels grups de treballs han aportat coneixement, debat i participació, enfortint de forma corresponsable amb l’Administració i l’empresa pública Taigua, la gestió de l’aigua de la ciutat basat en els seus 13 principis rectors.

El nostre projecte és singular i innovador, a on la participació ciutadana hi juga un rol fonamental i per tant, en el dia del seu segon aniversari convidem a aquelles persones compromeses amb el bé comú a engrescar-se i col·laborar amb nosaltres.  Participa!