Publicat el 8 de Juny de 2020 per Jep Ribera

Un projecte per conèixer millor les problemàtiques del riu, reduir la pressió antròpica i la contaminació, promoure la gestió de la conca i el riu com a bé comú i articular el teixit social existent a la conca del Llobregat.

Des de fa més d’un any, un seguit d’organitzacions i representants de diversos municipis de la conca del Llobregat hem constituït una Taula de Conca que volem que aplegui les principals iniciatives, necessitats i inquietuds dels pobles del costat del nostre riu o que se n’abasteixen. La darrera trobada va ser el passat 20 d’octubre a Molins de Rei i en trobareu més informació aquí: https://taulallobregat.org/wp-content/uploads/2020/01/20181020-Sessió-Taula-Llobregat-20-Octubre.pdf.

Les organitzacions que formen la Taula del Llobregat, doncs, són molt diverses:

Amb el desig i ferm propòsit de promoure la gestió de la conca com a bé comú. Per això, i enmig de la pandèmia hem decidit convertir la nostra web en una revista i intentar publicar una entrada cada dilluns. Us animem a que us subscrigueu i així rebreu el títol i l’enllaç de les entrades noves al vostre correu, ho podeu fer al por tal de Taula del Llobregat.

També us encoratgem a que participeu o ens poseu en contacte amb altres persones o entitats de cara a poder elaborar aquest mapa d’actors i iniciatives de la conca, i també per animar-les a formar part del grup dinamitzador de la Taula de conca del Llobregat. Per a qualsevol dubte, suggeriment o aclariment us agrairem que ens escrigueu a info@taulallobregat.org